jueves

Convocatòries obertes a tothom:
( tres primers actes electorals de la CORI, dijous i divendres vinents.)

Benvolgudes i benvolguts,
Amb motiu de l'inici de la batalla electoral, per l'accés al poder al Parlament de Catalunya 2010, la Coordinadora Reusenca Independent us convoca a tres actes electorals d'inici de campanya:1 - Acte ritual d'enganxada del primer cartell electoral:

Dijous 11 de novembre, 23:59h. Barcelona, plaça dels Àngels (al davant del MACBA, al barri del Raval).Hi assistiran els caps de llista de les quatre circumscripcions i també Carmen de Mairena, número 2 de la llista per Barcelona.

2- Roda de premsa oberta, amb Carmen de Mairena:
Divendres 12 de novembre, 19:15h. Reus, al bar Iris (cantonada carrer del Carme amb carrer del Vent).Hi assistiran Carmen de Mairena, Josep Maria Turcó (cap de llista a Tarragona) i Ariel Santamaria (cap de llista per Barcelona).

3 - Acte de presentació de candidatures i programa electoral: Divendres 12 de novembre, 20:15h., a El Círcol de Reus (plaça de Prim, núm. 4).Hi assistiran Carmen de Mairena, Josep Maria Turcó (cap de llista a Tarragona), Ariel Santamaria (cap de llista per Barcelona), Cori Alegre (cap de llista per Lleida) i Ramon Sans (cap de llista per Girona).
Es farà la presentació pública de la candidatura i es llegiran els principals punts dels programes electorals per a les quatre circumscripcions.


Teniu més informació, i material de base per a periodistes, col·laboradors i col·laboradores, a la nostra web http://www.cori.cat/.

No hay comentarios:

Publicar un comentario